Een aantal voorbeelden die wij hebben gerealiseerd

EarSavers

EarSavers is een studentenbedrijf dat hoogwaardige oordoppen verkoopt aan bedrijven en particulieren.

Square Store

Square is het grootste interkerkelijke tienerevenement van Noord-Nederland, dat elk jaar georganiseerd wordt tijdens het Hemelvaartsweekend.

Gearwurk

Gearwurk is een fullservice accountantskantoor. Gearwurk is ondernemers in het midden- en kleinbedrijf van dienst met o.a. accountancywerkzaamheden.

Stichting Purple

Stichting Purple investeert in kansarme vrouwen in India en geeft hen de kans een eigen onderneming te starten, waarmee ze voldoende inkomen genereren om in hun eigen levensonderhoud en dat van hun gezin te voorzien.

FJW Bouw

FJW Bouw uit Drogeham is een lokaal aannemersbedrijf dat zowel klussen aanneemt van andere bedrijven als van particulieren in de regio. FJW Bouw staat voor professionaliteit en vakmanschap, wat ook terug te zien is in het werk dat zij (op)leveren.

Stichting Revelation

Stichting Revelation is een organisatie die bijbelonderwijs geeft in de regio Surhuisterveen. Via dit bijbelonderwijs wil Stichting Revelation mensen bereiken en helpen met groeien in een persoonlijke relatie met Jezus Christus en/of deze relatie helpen verdiepen.

Freedom in Christ

Freedom in Christ Ministries Nederland (FiCM) ondersteunt kerken en haar leiders om met goed online and offline bijbelonderwijs christenen in hun eigen gemeente verder op te bouwen in hun geloof. FICM Nederland is een onderdeel van het overkoepelende FICM-international.