Over het project

Square Store

Interkerkelijk Tienerevenement

Project

Informatie

Over de klant

Square is het grootste interkerkelijke tienerevenement van Noord-Nederland, dat elk jaar georganiseerd wordt tijdens het Hemelvaartsweekend.

Over de website

Het doel van de webshop is het kunnen ontvangen van pre-orders, en op langere termijn bestellingen en betalingen.

Project

Kenmerken

Didentity heeft Square geholpen met het opzetten van een frisse, professionele en dynamische webshop. Door het geautomatiseerde systeem heeft Square weinig werk van het verwerken van de bestellingen. Daarnaast is de website dynamisch gebouwd, waardoor in de toekomst eenvoudig nieuwe producten toegevoegd kunnen worden binnen de bestaande lay-out.

Dynamische productpagina's

Door het op maat gebouwde systeem kan Square eenvoudig nieuwe producten toevoegen aan de webshop, zonder zich zorgen te maken over de opmaak. De pagina past zich automatisch aan aan het ingevoerde product. De pagina’s zijn uiteraard speciaal afgestemd voor de verschillende devices.

Betalingssysteem

Met het nieuwe systeem is het voor Square makkelijk om verschillende betalingsmethodes toe te voegen. Achteraf betalen, iDeal, Credit Card en PayPal kunnen allemaal geactiveerd worden. Na betaling wordt automatisch een bevestigingsmail naar de klant gestuurd, en wordt de voorraad automatisch bijgewerkt.