Over het project

Gearwurk

Fullservice accountantskantoor uit regio Drachten

Project

Informatie

Over de klant

Gearwurk is een fullservice accountantskantoor. Gearwurk is ondernemers in het midden- en kleinbedrijf van dienst met o.a. accountancywerkzaamheden.

Over de website

Het doel van de website is het bereiken en informeren van potentiële en huidige klanten over de eigen dienstverlening.

Project

Kenmerken

Didentity heeft Gearwurk geholpen met het opzetten van een frisse en dynamische website. De oude website was onderhoudsintensief, maar met deze nieuwe website hebben we alle processen vereenvoudigd. In combinatie met het nieuwe ontwerp hebben we een website neergezet waar zowel Didentity als Gearwurk trots op is.

Vacatures

Door het op maat gebouwde vacaturesysteem kan Gearwurk eenvoudig zelf nieuwe vacatures toevoegen. De lay-out van de dynamische pagina wordt automatisch aangepast aan de opgegeven inhoud van de vacature, waardoor Gearwurk zich geen zorgen hoeft te maken over het opmaken van de pagina. Op de werken bij pagina wordt automatisch een samenvatting van de vacature getoond.

Teamleden

Gearwurk kan via de achterkant van de website eenvoudig nieuwe teamleden toevoegen. Ook bij dit systeem wordt de opmaak automatisch verwerkt door de website. Daarnaast kunnen teamleden toegevoegd worden aan de dienst die zij verlenen, waardoor ze ook automatisch op de juiste plaats getoond worden op de verschillende diensten pagina’s.