Maak kennis met de werkwijze van Didentity

Onze werkwijze

Binnen Didentity hebben we een vaste werkwijze wanneer we een dienst mogen opleveren voor een klant. Dit is vooral om het proces voor zowel de klant als wijzelf overzichtelijk te houden. Daarnaast zorgt deze gestructureerde werkwijze voor een hogere productiviteit. 

Vraag, probleem of idee

Elk project ontstaat uit een vraag, probleem of een idee. Bijvoorbeeld: jouw bedrijf is (online) niet te vinden, wat een behoorlijk probleem kan worden. Wij gaan samen met jou bespreken hoe we dit samen kunnen oplossen. We kijken vervolgens wat de doelgroep is, en hoe we deze groep het beste kunnen bereiken. Wanneer we dit alles in kaart hebben gebracht, kunnen we beginnen met het bouwen van een prototype.

Prototype bouwen

Nu we de situatie duidelijk in kaart hebben gebracht, beginnen we met het bouwen van een prototype. Het doel van dit prototype is om te laten zien hoe het product er in grote lijnen uit komt te zien. Waar komen de afbeeldingen en tekst te staan, en waar plaatsen we het contactformulier? En het belangrijkste: hoe bereiken we jouw klant? Wanneer wij het prototype af hebben stemmen we deze af met jou, waarna het productieproces kan beginnen.

Productie

Nadat het prototype goedgekeurd is, starten wij met de productie van het product. Dit doen we in korte projectperiodes van ongeveer twee weken. Na deze twee weken kunnen wij (een deel van) het product aan jou presenteren, waarna jij en je feedback aan ons kunt geven. Zo kunnen wij in een korte tijd het product aanpassen op jouw wensen.

Oplevering en nazorg

Dan is het eindelijk zover! Het product is af en kan worden gebruikt. Samen hebben we een product neergezet waar we trots op mogen zijn! Nu je product af is, is het ook belangrijk om goede afspraken te maken over de nazorg. Ga je website zelf onderhouden, of wil je dat liever aan ons uitbesteden? We blijven graag meedenken over het onderhoud en het implementeren van nieuwe features.

Onze tools

Didentity gebruikt de beste en meest recente tools voor webdesign die er op dit moment beschikbaar zijn. Door deze tools is het voor jou als klant makkelijk om de website te bewerken nadat wij hem hebben opgeleverd.

F.A.Q.

We krijgen vaak dezelfde vragen gesteld door onze klanten. Hieronder beantwoorden we deze vragen.

Door onze manier van werken en het toepassen van de laatste software zorgen wij ervoor dat u eenvoudig teksten, plaatjes en andere content op uw website kunt aanpassen.

De website is volledig eigendom van u. Wat wij wel graag willen is uw website toevoegen aan ons portfolio.

Hier helpen we u graag bij. Als u dit wilt maken we samen met u een plan om social media te combineren met uw website zodat u op de meest slimme manier onder de aandacht komt en blijft van uw doelgroep.

Voor meerdere van onze klanten zorgen wij voor het up-to-date houden van de software en voor enkele van onze klanten hanteren we een speciale firewall op de website voor extra beveiliging.