Wij zijn Didentity.
Hieronder meer over ons.

Wie zijn jullie?

Over onszelf

Johan Groen

Johan begeleidt klanten van Didentity in het proces van idee tot lancering. Hierbij gebruiken we onze standaard aanpak. Voor de klant is dit een efficiënt proces met korte stappen. Hierdoor blijft u als klant maximaal betrokken met minimale inspanning.

Peter Santema

Peter is binnen Didentity verantwoordelijk voor alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft. Op dit moment studeert hij nog Communication & Multimedia Design aan NHL Stenden in Leeuwarden.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze

Samen met u doorlopen we ons vaste proces van korte stappen van idee tot lancering. Deze aanpak hebben we dankzij onze klanten kunnen optimaliseren. Hierdoor blijft u als klant goed betrokken in het gehele proces. En ervaring leert dat korte momenten van afstemmen goed past in de drukken agenda van u als klant.

Hieronder wordt het proces verder uitgelegd.

Samen nemen we uw idee door en werken dit uit in een plan en een ontwerp schets. Ook nemen we belangrijke onderdelen van de website in detail door zodat we precies weten wat u wilt bereiken.

Via het prototype kunnen we u laten zien hoe de website eruit komt te zien. Dit helpt om uw wensen nog scherper te begrijpen. Groot voordeel is dat u er als klant doorheen kunt klikken alsof het een echte website is.

Samen nemen we alle vragen door en passen waar nodig het plan, ontwerp of prototype aan. Dit geeft een stevige basis voor de realisatie.

In het plan is uw website opgedeeld in logische blokken die stuk voor stuk gerealiseerd worden.

In deze stap werken we in korte stappen toe naar afronding van ieder blok. Hierbij stemmen we vaak af om samen af te stemmen of hetgeen gerealiseerd is aan sluit bij uw verwachting.

Als we klaar zijn met het realiseren wordt uw website gelanceerd. Dit is een feestelijk moment, maar we zijn dan nog niet klaar.

Om uw website goed vindbaar te maken moeten we nog enkele instellingen doen en zorgen we er bijvoorbeeld ook voor dat gestelde vragen goed in uw email of op andere wijze ontvangen worden.

Uw website kan gebruikt worden om uw klanten op de hoogte te houden van uw ontwikkelingen.

Hierin blijven we bij u aangehaakt om u te helpen dit zo goed mogelijk te doen. En nog belangrijker om uw website up-to-date te houden en waar nodig te verbeteren.

Samenwerkingen

Onze klanten

Een greep uit de organisaties die we iedere dag helpen.

Welke software gebruiken jullie?

Onze tools

Didentity gebruikt de beste en meest recente tools voor webdesign die er op dit moment beschikbaar zijn. Door deze tools is het voor u als klant makkelijk om de website te bewerken nadat wij hem hebben opgeleverd.

Vragen van onze klanten

F.A.Q.

Hieronder hebben we vragen van klanten opgenomen die vaker gesteld zijn.

Door onze manier van werken en het toepassen van de laatste software zorgen wij ervoor dat u eenvoudig teksten, plaatjes en andere content op uw website kunt aanpassen.

De website is volledig uw eigendom. Wat wij wel graag willen is uw website toevoegen aan ons portfolio.

Hier helpen we u graag bij. Als u hier hulp bij nodig heeft, kunnen we ook meedenken in een plan voor social media om bij uw doelgroep onder de aandacht te komen en te blijven. Ook kunnen we u helpen met het opstellen, maken en publiceren van content op verschillende social media kanalen.

Voor de meeste van onze klanten zorgen wij voor het up-to-date houden van de software. En het komt vaak voor dat nieuwe wensen leiden tot het aanpassen van een website.