Wij zijn Didentity.
Hieronder meer over ons.

Wie zijn jullie?

Over onszelf

Johan Groen

Johan is oprichter van Didentity en verantwoordelijk voor het contact met nieuwe en bestaande klanten.  In dit contact ligt de nadruk op in gesprek zijn en blijven met ondernemers en hen helpen online kansen te benutten door deze af te stemmen met de actualiteit in het bedrijf en markt van onze klanten.

Peter Santema

Peter is binnen Didentity verantwoordelijk voor alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft. Op dit moment studeert hij nog Communication & Multimedia Design aan NHL Stenden in Leeuwarden.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze

Voor het realiseren van je website doorlopen we in korte iteraties onderstaande stappen. Door dit in kleine stappen te doen, zorgen we voor je actieve betrokkenheid en ruimte om bij te sturen waar nodig. Op deze wijze blijf je goed op de hoogte van iedere stap in de ontwikkeling.

Idee uitwerken

Jouw vraag of idee gaan we samen vormgegeven in een plan en ontwerpschets.

Prototype realiseren

Op basis van de ontwerpschets realiseren we een prototype om jouw wensen (nog) scherper te ontwikkelen.

Website ontwikkelen

Op een iteratieve wijze realiseren we je website waarbij je continu betrokken bent en meekijkt.

Lancering en nazorg

Jouw website wordt gelanceerd en tijdens de nazorg helpen we je met het beheer.

Samenwerkingen

Onze klanten

Een greep uit de organisaties waarmee wij mogen werken.

Welke software gebruiken jullie?

Onze tools

Didentity gebruikt de beste en meest recente tools voor webdesign die er op dit moment beschikbaar zijn. Door deze tools is het voor jou als klant makkelijk om de website te bewerken nadat wij hem hebben opgeleverd.

Vragen die wij krijgen

F.A.Q.

We krijgen vaak dezelfde vragen gesteld door onze klanten. Hieronder beantwoorden we deze vragen.

Door onze manier van werken en het toepassen van de laatste software zorgen wij ervoor dat u eenvoudig teksten, plaatjes en andere content op uw website kunt aanpassen.

De website is volledig jouw eigendom. Wat wij wel graag willen is je website toevoegen aan ons portfolio.

Hier helpen we je graag bij. Als je hier hulp bij nodig hebt, kunnen we ook meedenken in een plan voor social media om bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen en te blijven. Ook kunnen we je helpen met het opstellen, maken en publiceren van content op verschillende social media kanalen.

Voor meerdere van onze klanten zorgen wij voor het up-to-date houden van de software en voor enkele van onze klanten hanteren we een speciale firewall op de website voor extra beveiliging.