Over het project

Stichting Purple

Ondersteuning van kansarme vrouwen in India

Project

Informatie

Over de klant

Stichting Purple investeert in kansarme vrouwen in India en geeft hen de kans een eigen onderneming te starten, waarmee ze voldoende inkomen genereren om in hun eigen levensonderhoud en dat van hun gezin te voorzien.

Over de website

Het doel van de website is het bereiken, en op de hoogte houden, van huidige en potentiële sponsoren, om zo geld in te zamelen voor kansarme vrouwen in India.

Project

Kenmerken

Didentity heeft Stichting Purple op de kaart weten te zetten door een professionele en passende website te ontwikkelen. Via het gepersonaliseerde crowdfundingplatform kunnen sponsoren gemakkelijk een vrouw in India steunen, en via de bijbehorende pagina blijft de sponsor op de hoogte van de resultaten.

Crowdfunding

Door het ingebouwde crowdfundingplatform kunnen sponsoren gemakkelijk een campagne sponsoren. Via de thermometer is te zien hoeveel geld is opgehaald en wat het doelbedrag is, en via de pagina zelf worden sponsoren op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Bij de bouw is de bestaande huisstijl van Purple door de hele website doorgevoerd. De opmaak van de campagnes is compleet geautomatiseerd en onderhoudsvriendelijk.

Tweetalig

Stichting Purple is een internationale organisatie, dus een Engelse website was een must. Didentity heeft een onderhoudsvriendelijk vertaalsysteem ingebouwd, waardoor de bestaande Nederlandse website ook in het Engels te bezoeken is. Via het vlaggetje in het menu kan de bezoeker gemakkelijk switchen van taal.