Over het project

FJW Bouw

Aannemersbedrijf in de regio Drogeham

Project

Informatie

Over de klant

FJW Bouw uit Drogeham is een lokaal aannemersbedrijf dat zowel klussen aanneemt van andere bedrijven als van particulieren in de regio. FJW Bouw staat voor professionaliteit en vakmanschap, wat ook terug te zien is in het werk dat zij (op)leveren.

Over de website

Het doel van de website en social media is huidige en potentiële klanten bereiken en informeren, om zo de concurrentiepositie van het bedrijf te verstevigen. Via deze platformen kunnen deze potentiële klanten eenvoudig en laagdrempelig contact opnemen met FJW Bouw.

Project

Kenmerken

Voordat FJW Bouw ons benaderde was het bedrijf bijna niet vindbaar voor haar doelgroep. Didentity heeft FJW Bouw online op de kaart weten te zetten door sociale media accounts op te zetten, een social media plan te maken en door een professionele website te ontwerpen. Via deze platformen kunnen klanten eenvoudig het werk van FJW Bouw bekijken en is het mogelijk gemaakt om op een laagdrempelige manier contact op te nemen.

Contact popup

Door het ingebouwde call to action systeem worden bezoekers die voldoen aan bepaalde voorwaarden getriggerd om contact op te nemen met FJW Bouw. Deze popup is qua uiterlijk gelijk getrokken aan de huisstijl van FJW Bouw en past perfect binnen de rest van de website. Door de popup wordt de stap om contact op te nemen zo laagdrempelig mogelijk gemaakt.

Portfolio systeem

Door het ingebouwde portfolio systeem kan FJW Bouw simpel nieuwe projecten toevoegen waaraan het heeft gewerkt. De lay-out van deze pagina is geheel naar wens van FJW Bouw opgemaakt en het toevoegen van portfolio items gaat geheel automatisch via de achterkant van de website. Wanneer FJW Bouw een nieuw project toevoegt dan wordt dit automatisch door de gehele website toegepast.