Over het project

Freedom in Christ

Online en offline bijbelonderwijs

Project

Informatie

Over de klant

Freedom in Christ Ministries Nederland (FiCM) ondersteunt kerken en haar leiders om met goed online and offline bijbelonderwijs christenen in hun eigen gemeente verder op te bouwen in hun geloof. FICM Nederland is een onderdeel van het overkoepelende FICM-international.

Over de website

Het doel van de website is kerken en haar leiders maar ook cursisten te informeren over het onderwijs van Freedom in Christ. Voor cursusleiders en deelnemers is een beveiligde login gemaakt om materiaal te downloaden. Daarnaast is er binnen deze beveiligde login de mogelijkheid om via streaming de online gedeelten deel van cursussen te volgen.

Project

Kenmerken

In november 2020 heeft Didentity een vernieuwde website opgeleverd voor FiCM. Zo is er onder andere een systeem om dagelijkse overdenkingen automatisch te plaatsen, een download systeem en een dynamisch menu gebouwd. Via de beveiligde login en het dynamische menu kunnen gebruikers navigeren naar de online streaming dienst, welke aan wordt geboden binnen de verschillende cursussen.

Dagelijkse overdenkingen

Didentity heeft een systeem gebouwd waardoor er automatisch elke dag een overdenking geplaatst wordt, helemaal aangepast aan de huisstijl van FiCM. Dit systeem maakt automatisch elke dag een opgemaakte pagina voor de overdenking, en update de homepage met een preview van de nieuwste overdenking. De overdenkingen worden van te voren door de beheerder ingeladen en ingepland per dag, waardoor dit systeem zorgt voor minimaal onderhoud.

Dynamisch menu

Het dynamische menu is ontwikkeld op basis van de cursussen die worden aangeboden. Cursisten krijgen alleen de menu items te zien van de cursus(sen) die zij volgen. Via hier kunnen zij navigeren naar de pagina’s die speciaal voor hen zijn bedoeld.