Stichting Revelation

Bijbelonderwijs in de regio Surhuisterveen

Informatie

Over de klant

Stichting Revelation is een organisatie die bijbelonderwijs geeft in de regio Surhuisterveen. Via dit bijbelonderwijs wil Stichting Revelation mensen bereiken en helpen met groeien in een persoonlijke relatie met Jezus Christus en/of deze relatie helpen verdiepen.

Over de website

Het doel van de website is huidige en potentiële cursisten informeren over het onderwijs dat gegeven wordt. Voor cursisten is een beveiligde login gemaakt om cursusmateriaal te downloaden. Daarnaast is er onder andere een blog, agenda en een iDeal-donatie functie opgenomen.

Kenmerken

De opgeleverde website heeft een fris karakter met oog voor detail. De goudkleur uit het logo is als accentkleur terug te vinden in de site. Via een beveiligde login kunnen cursisten cursusmaterialen downloaden. Via het donatiesysteem kan gedoneerd worden via iDeal, in de footer is een dynamische agenda opgenomen en via het beveiligde contactformulier kan er veilig contact worden opgenomen met de stichting.

Dynamische agenda

Via de gebouwde dynamische agenda kan Stichting Revelation makkelijk evenementen toevoegen aan de agenda. Voor elk nieuw evenement wordt er automatisch een opgemaakte pagina gemaakt. Daarnaast laat de widget in de footer automatisch twee aanstaande evenementen zien over de gehele site.

Donatiesysteem

Via het donatiesysteem is het mogelijk om via iDeal een éénmalige donatie te doen aan de stichting. Na het invullen van het formulier wordt de gebruiker automatisch verbonden met Mollie, waar de donatie via een beveiligd systeem kan worden gedaan. Na de betaling ontvangen zowel de donateur als de stichting een e-mail met de gegevens van de donatie.