Freedom in Christ

Online en offline bijbelonderwijs

Informatie

Over de klant

Freedom in Christ Ministries Nederland, ook bekend als FICM, is een organisatie die zowel online als offline bijbelonderwijs geeft voor cursisten in Nederland. FICM Nederland is een onderdeel van het overkoepelende FICM International.

Over de website

Het doel van de website is huidige en potentiële cursisten informeren over het onderwijs dat gegeven wordt. Voor cursisten is een beveiligde login gemaakt om cursusmateriaal te downloaden. Daarnaast is er binnen deze beveiligde login de mogelijkheid om de video’s te bekijken die bij de cursus horen.

Kenmerken

De website is opgeleverd door een ander webdesign bureau. Didentity doet groter onderhoud voor FICM en heeft al een aantal nieuwe features toegevoegd aan de site. Zo is een dynamisch menu toegevoegd, wat zich aanpast aan de rol van de ingelogde gebruiker. Ook is er een mogelijkheid toegevoegd voor ingelogde cursisten om het videomateriaal te bekijken.

Beveiligde cursusvideo's

Via een beveiligde login heeft Didentity het mogelijk gemaakt voor cursisten om de cursusvideo’s te bekijken. Hierbij is er rekening gehouden met het feit dat FICM meerdere cursussen aanbiedt. Elke cursist krijgt alleen toegang tot de video’s van de cursus(sen) die hij/zij volgt.

Dynamisch menu

Ook het dynamische menu is ontwikkeld op basis van de cursussen die worden aangeboden. Cursisten krijgen alleen de menu items te zien van de cursus(sen) die zij volgen.