5Value

Consultancy

Informatie

Over de klant

5Value helpt klanten bij het doorvoeren van veranderingen in hun organisatie via project management en consultancy. Kenmerkend voor 5Value is hun persoonlijke benadering en brede kennis en ervaring in veranderprocessen met impact op mensen, processen en systemen.

Over de website

Met de website wil 5Value voor nieuwe en bestaande klanten inzicht geven in de kennis en ervaring die geleverd kan worden. Dit wordt vooral getoond via een breed georganiseerde blog functie met zoekmogelijkheden en tags (zoekwoorden).

Kenmerken

5Value heeft gekozen voor een minimalistische uitstraling waarin een eenduidige werking en eenvoudige bediening centraal staat. Door het toepassen van één manier van publiceren van alle artikelen en informatie via een blog functie is een straight look en feel ontstaan die aansluit bij de wijze waarop 5Value beleefd wordt door zijn klanten.

Blog

In overleg met 5Value is ervoor gekozen om alle artikelen en informatie in een beperkt aantal categorieën in te delen. Op deze wijze kan de bezoeker van de website eenvoudig overzicht verkrijgen over gelijksoortige blogs.

Menu

Net als 5Value geloven wij in het principe dat de website het digitale visitekaartje is van de klant en als zodanig ook overeen moet komen met het voorkomen en beleving van dienstvelening. Om deze reden is het menu beperkt gehouden en straight forward in gebruik.